TEL   051 50 00 75   |   info@tsaam.be   |   ma - vrij 8.00u. - 17.00 u.

Avondstudie

Er is studiegelegenheid onder toezicht

  • Op maandag, dinsdag en donderdag van 17 u. tot 18.30 u.
  • Op woensdag van 13 u. tot 15 u., er kan op dat moment eveneens voor sport worden gekozen.
  • Op donderdag en vrijdag van 15.55 u. tot 16.45 u.
Lees meer: Avondstudie

Kledij

Op school draag je sobere, nette en smaakvolle kledij. Schoolkledij is in zekere zin werkkledij en geen vrijetijdskledij. Korte rokjes, korte shorts, spaghettibandjes, teenslippers, diep uitgesneden kledijā€¦ horen dus niet op school thuis.

Lees meer: Kledij

Administratie

Het secretariaat is iedere werkdag open van 8.30 u. tot 17 u., uitgezonderd op woensdagnamiddag (tot 15 u.) en tijdens de administratieve sluiting van 11 juli tot en met 15 augustus.

Schoolverzekering

Iedere leerling is verzekerd voor alle ongevallen die gebeuren hetzij op school, hetzij op de normale weg van en naar de school en dit wat de hospitalisatie-, de dokters- en de apothekerskosten betreft.

Lees meer: Schoolverzekering

Handboeken

Voor alle leerjaren worden de (leer-)werkboeken op school aangekocht. De boeken worden afgehaald eind augustus en worden begin oktober via de schoolrekening aangerekend.

Schoolmaaltijden

Middagmaal op school of thuis

Bij het begin van het schooljaar kan je een keuze maken om het middagmaal op school of thuis te gebruiken. Die keuze is wel bindend voor het hele schooljaar. Als je op school eet, maar uitzonderlijk naar huis wil gaan eten, krijg je daarvoor de toelating mits voorleggen van een schriftelijke aanvraag door je ouders via je schoolagenda.

Het middagmaal vrij in de stad gebruiken is niet toegelaten.

Lees meer: Schoolmaaltijden

Kluisje huren

Iedereen heeft de mogelijkheid om een kluisje te huren op school. De prijs bedraagt 15 euro + 15 euro waarborg voor de sleutel.